Na koniec wpinamy kabelek do sieci i cieszymy się szybkim przyrostem temperatury
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koszt jest stosunkowo niewielki - do tego modelu silnika, grzałka 180 zł a kable 130 zł. Za kabelki drogawo jak na same kabelki no ale trzeba przyznać że sprawiają wrażenie bardzo solidnych , mają pancerz no i pasujące gniazda do wtyczek w grzałkach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. W czasie mrozów sięgających w nocy -12 stopni, zegar ustawiony miałem tak aby włączał się 2 godziny przed wyjazdem. Po około 100-200 metrów czułem ciepłe powietrze z nawiewów - silniczkowi było cieplutko. Grzałka, jak zmierzyłem pobiera tyle ile deklaruje producent - 600W, czyli grzanie przez 2 godziny to koszt około 60-80 groszy. Nie wiem, czy napisałem o wszystkim o czym powinienem, ale w razie potrzeby pytajcie. Mam nadzieję, że relacja się przyda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powodzenia