View Single Post
Stary 01-02-2013, 11:40   #10
gorilas
ford::average

Imię: Michal
Model: Focus II FL
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Samoczynne załączenie się silnika by podładować akumulator.

Cytat:
Napisał FordFocusMKIII Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nigdzie nie napisałem że sytuacja tyczy się systemu Start&Stop, nigdzie też nie napisałem że silnik odpala się automatycznie po wciśnięciu sprzęgła. Natomiast napisałem, że silnik może samoczynnie zostać odpalony w celu podładowania akumulatora w sytuacjach gdy poziom jego naładowania zagraża poprawnemu działaniu elektroniki.
OK, kolego, jesli forsujesz to dalej, spytam jeszcze raz bo pytalem juz w pierwszej odpowiedzi, GDZIE znalazles ta informacje w instrukcji, o czym jest paragraf, strona?

Cytat:
Napisał FordFocusMKIII Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytuje instrukcję;

"Układ może w pewnych warunkach automatycznie ponownie uruchomić silnik, np.

- Niskie napięcie akumulatora

- W celu zapewnienia działania ogrzewania lub klimatyzacji"

Niby podchodzi to pod system Start&Stop ale nigdzie nie kojarzą w instrukcji tych dwóch faktów. Chyba, że urwane z kontekstu.
Widze w miedzyczasie Twoja odpowiedz, wiec dopisze tylko tyle: str 137, paragraf o Start-Stop.
'Niby podchodzi pod Start&Stop' i 'nie kojarza w instrukcji'??? Ja juz mysle zakoncze moj udzial w tym watku lepiej... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez gorilas ; 01-02-2013 o 11:48
gorilas jest offline   Odpowiedź z Cytatem