Cytat:
|
szaqall111 , na odpowiedź na nurtujące Cię pytanie potrzebowałem dosłownie minuty.
Jest w tym temacie , a więc potwierdza się, że jesteś LEŃ
|
gregor75 posłuchaj:
Piszecie do mnie, że nie czytam treści tematu,
a sami nie czytacie tego co do Was piszę: promocja z 2012 na wymianę znaczków/emblematów mogła być inna niż z 2013 i to już napisałem dlatego zapytałem się w tym temacie, a nie z powodu lenistwa, fakt czasem leniem jestem ale nie w tym przypadku!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gregor75 ja nie powiedziałem, że nie ma tej informacji zawartej więc to, że znalazłeś to po minucie świadczy o Twojej wspaniałej umiejętności czytania postów z 2012 r. i w dalszym ciągu nie było odpowiedzią na moje pytanie!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja nic nie piszę
|
wiem wiem leniem jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)