View Single Post
Stary 01-02-2013, 12:17   #99
szaqall111
ford::average

Imię: Marcin
Model: BMW 320 D
Silnik: 2.0 D 163PS/380Nm
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Bezpłatna wymiana znaczków/emblematów FORD

Cytat:
Napisał gregor75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
szaqall111 , na odpowiedź na nurtujące Cię pytanie potrzebowałem dosłownie minuty.
Jest w tym temacie , a więc potwierdza się, że jesteś LEŃ
gregor75 posłuchaj:

Piszecie do mnie, że nie czytam treści tematu,
a sami nie czytacie tego co do Was piszę: promocja z 2012 na wymianę znaczków/emblematów mogła być inna niż z 2013 i to już napisałem dlatego zapytałem się w tym temacie, a nie z powodu lenistwa, fakt czasem leniem jestem ale nie w tym przypadku! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gregor75 ja nie powiedziałem, że nie ma tej informacji zawartej więc to, że znalazłeś to po minucie świadczy o Twojej wspaniałej umiejętności czytania postów z 2012 r. i w dalszym ciągu nie było odpowiedzią na moje pytanie!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja nic nie piszę
wiem wiem leniem jestem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)