Cytat:
|
jestem adminem i moderatorem na innych forach o tematyce motocyklowej,wiec wiem jak to dziala
|
skoro wiesz jak to działa, to jakbyś dokładnie poczytał forum, to dowiedziałbyś się, że posty sa naliczane tylko i wyłącznie w działach technicznych. W "spamowniach" nie. Tutaj jest tak a nie inaczej, na forum motocyklowym może być zupełnie inaczej(patrz odpowiedź na końcu)
jesli zalezy Ci na ilości postów, to udaj sie na onet.pl lub inny tego typu portal
Cytat:
|
Nie wiem dlaczego ale ilość moich postów z ponad 200 zmalała do 7...
|
pomyliłeś fora, na tym masz tylko i wyłacznie napisane 8 postów, z czego ten tutaj nie jest zliczony przez licznik, jako, ze nie jest to dział techniczny.
Sprawdź dokładnie, tak jak napisałem wcześniej, czy nie pomyliłeś for.
Cytat:
|
Też sie podlącze do tematu Jak tu jest z dodawaniem ilości postów? Napisalem więcej jak 2 posty
|
jasne, napisałeś 16 postów z czego tylko 2 dotyczyły czegoś konkretnego w dziale tuningu, pozostałe sa w działach czysto pogawędkowych, więc nie zostały zliczone.
Cytat:
|
To jakaś masakra, że ludzie są dla licznika
|
nie dla licznika, ale pytają, bo chca wiedzieć. Sa różne fora i różne zasady, na jednych naliczaja wszystko, na innych w ogóle, a tak jak tutaj tylko w pewnych działach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dopisać do FAQ zasady zliczania postów i po temacie