View Single Post
Stary 03-02-2013, 13:02   #20
YOGI7456
ford::amateur

Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 tddi
Rocznik: 2002
Question paląca sie kontrolka poduszki

Cześć,jestem nowy,nie znalazłem powitalni wiec zrobie to tutaj,a przy okazji mam do Was małe pytanko dotyczące auta mojego ojca,no wiec witam wszystkich,jestem Sławek,mieszkam w Radomiu i ojciec posiada mondeo mk3 TDDi 2002r tzn kupil sobie przedwczoraj,auto jest do poprawek lakierniczych o czym sprzedajacy poinformowal,mial tam wymieniony przedni zderzak bo bylo malutkie pukniecie ale poduszka nie wystrzelila,no wlasnie i ta poduszka mnie tak irytujeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.pali sie caly czas,jak sinik sie rozgrzeje to zapala sie i znika ale ogolnie to pali sie caly czas,i pytanie jest tego typu czym to moze byc spowodowane?bo skoro poduszka nie wystrzelila?nie znam sie na fordach wogole od lat jezdze BMW,ojciec jezdzi fordami juz od kilku ladnych lat ale on to sie tez nie interesuje,tymbardziej nie siedzi po forach,pomyslalem na poczatku ze moze byc walnieta mata zajetosci fotela(w BMW tak wlasnie czesto jest)poprzedni wlasciciel wspominal cos u akumulatorze,no i wlasnie nie wiem ocb z ta poduszka,wiadomo,mozna ja skasowac ale chyba lepiej by bylo to "naprawić" albo chociaz znac przyczyne palenia sie jej,co Wy na to?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdro
YOGI7456 jest offline   Odpowiedź z Cytatem