View Single Post
Stary 08-02-2013, 10:22   #141
Wojtek
ford::expert

Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
Domyślnie Odp: Naklejki FCP w 3D 2nd edition - lista chętnych. Dla wszystkich !!!

Wszystkie gadżety , które są personalizowane są dostępne tylko dla klubowiczów.
I tak pozostanie. Klubowicze mają do tego prawo , ponieważ to jest jeszcze jeden aspekt płacenia składki klubowej.

Cytat:
Napisał jarecki70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po pierwsze pachnie to lekką dyskryminacją
Mylisz pojęcia. To jest przywilej - nie dyskryminacja.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę , ale to ze składek klubowiczów jest utrzymywany serwer na którym jest Forum FCP.
Użytkowników Forum FCP mamy około 150 tyś. Klubowiczów 200 . To dzięki nim Forum istnieje.
Dlatego klubowicze są przez nas i wśród nas traktowani z przywilejami , które są niedostępne dla innych userów. Właśnie jeżeli chodzi o gadżety i inne rzeczy związane z funkcjonowaniem Forum.

Cytat:
Napisał jarecki70 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a po drugie pewnie taka możliwość ułatwiłaby sprzedaż naklejek
Jesteś krótko z nami , więc należy Ci się pewne wyjaśnienie.
Odkąd ja pamiętam , zawsze w klubie przyświecała nam zasada : liczy się jakość - nie ilość. I póki ja jestem , tej idei będę przestrzegał.
Jakbyś poczytał tematy z gadżetami , to wiedziałbyś dlaczego tak jest.

Cytat:
Co do składki klubowej...jeżeli majek myślisz, że wysokość składki jest czynnikiem decydującym czy ktoś chce zostać klubowiczem to możesz się mylić.
Klubowicze mają swój dział , który jest niewidoczny dla innych userów.
Jest tam taki temat : dlaczego zostałem klubowiczem ?
Nie ma tam ani jednej odpowiedzi , że ktoś został klubowiczem bo z tego tytułu sa jakieś profity.
Klubowiczem zostaje się z przekonania i chęci większej integracji z naszym klubem.

Cytat:
Ja tutaj jestem niedawno i jak dla mnie jeszcze trochę czasu potrzebuję żeby zdecydować się, bądź nie, na zapisanie do Klubu.
Korzystanie z Forum jest bezpłatne i to się nie zmieni. Więc nie masz obowiązku płacić , żeby móc z Forum korzystać. To Twoja autonomiczna decyzja , czy chcesz zostać klubowiczem , czy nie.

Reasumując :
Skoro ktoś , chce wesprzeć naszą działalność w kwestii Forum , to płaci składkę klubową. Właśnie takim ludziom należy się choćby trochę wdzięczności z naszej strony.
Taką formą wdzięczności są te przywileje np. z gadżetami.

Pozdrawiam
Wojtek

Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim.

KU PRZESTRODZE !
http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!!
Wojtek jest offline