Wszystkie gadżety , które są personalizowane są dostępne tylko dla klubowiczów.
I tak pozostanie. Klubowicze mają do tego prawo , ponieważ to jest jeszcze jeden aspekt płacenia składki klubowej.
Cytat:
|
Po pierwsze pachnie to lekką dyskryminacją
|
Mylisz pojęcia. To jest przywilej - nie dyskryminacja.
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę , ale to ze składek klubowiczów jest utrzymywany serwer na którym jest Forum FCP.
Użytkowników Forum FCP mamy około 150 tyś. Klubowiczów 200 . To dzięki nim Forum istnieje.
Dlatego klubowicze są przez nas i wśród nas traktowani z przywilejami , które są niedostępne dla innych userów. Właśnie jeżeli chodzi o gadżety i inne rzeczy związane z funkcjonowaniem Forum.
Cytat:
|
a po drugie pewnie taka możliwość ułatwiłaby sprzedaż naklejek
|
Jesteś krótko z nami , więc należy Ci się pewne wyjaśnienie.
Odkąd ja pamiętam , zawsze w klubie przyświecała nam zasada : liczy się jakość - nie ilość. I póki ja jestem , tej idei będę przestrzegał.
Jakbyś poczytał tematy z gadżetami , to wiedziałbyś dlaczego tak jest.
Cytat:
|
Co do składki klubowej...jeżeli majek myślisz, że wysokość składki jest czynnikiem decydującym czy ktoś chce zostać klubowiczem to możesz się mylić.
|
Klubowicze mają swój dział , który jest niewidoczny dla innych userów.
Jest tam taki temat : dlaczego zostałem klubowiczem ?
Nie ma tam ani jednej odpowiedzi , że ktoś został klubowiczem bo z tego tytułu sa jakieś profity.
Klubowiczem zostaje się z przekonania i chęci większej integracji z naszym klubem.
Cytat:
|
Ja tutaj jestem niedawno i jak dla mnie jeszcze trochę czasu potrzebuję żeby zdecydować się, bądź nie, na zapisanie do Klubu.
|
Korzystanie z Forum jest bezpłatne i to się nie zmieni. Więc nie masz obowiązku płacić , żeby móc z Forum korzystać. To Twoja autonomiczna decyzja , czy chcesz zostać klubowiczem , czy nie.
Reasumując :
Skoro ktoś , chce wesprzeć naszą działalność w kwestii Forum , to płaci składkę klubową. Właśnie takim ludziom należy się choćby trochę wdzięczności z naszej strony.
Taką formą wdzięczności są te przywileje np. z gadżetami.
Pozdrawiam
Wojtek