View Single Post
Stary 08-02-2013, 12:28   #28
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Festyn Św.Krzysztofa - lipiec 2013

Słuchajcie, ale nie rozumiem z czego się wycofywać i na co chcemy wydawać kasę? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pisałem wcześniej że mogę wydrukować ulotki, Tomala pisał że załatwi banner z logo FCP...zorganizować jakiś namiot i kilka krzeseł, postawić obok niego kilka błyszczących pojazdów ze stajni FORDA i się tam spotkać, a zainteresowanym wręczyć kilka ulotek i z głowy. Kto będzie chciał podejdzie podpyta, ale bardziej tu chodzi żeby się wypromować i spotkać w doborowym gronie.

Bo naprawdę nie wiem na co chcecie wydawać tu kasę? Jakieś wpisowe jest żeby postawić sobie namiot? pamiętamy z wcześniejszych edycji jak wiara wystawiała sobie kanapy i grillowali...co my nie możemy rozstawić namiotu ogrodowego z Naszym banerem i rozpalić grilla? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Możemy pogadać z warsztatami czy sklepami z częściami (ewentualni sponsorzy) że za to że postawimy ich banner, czy będziemy w jakiś sposób promować, dadzą symboliczne 50zł...i za to kupimy np, jakieś kiełbaski które będzie można dać jakiemuś zainteresowanemu jako poczęstunek, czy jakiś cukierek dla dziecka...jakiś mały gest- to myślę że warsztaty dadzą te kilka zł.

Ostatnio edytowane przez AdamJ. ; 08-02-2013 o 12:31
AdamJ. jest offline