Cytat:
|
Ja powiem krótko, po co to??
Ano po to, że każdy nowy klubowicz jest na wagę złota. Każdy korzysta z zasobów forum, pisze też porady dla innych a jak wiadomo to wszystko pracuje na sercu zwanym serwerem. Mogę wam powiedzieć, że od tego roku od połowy stycznia jesteśmy na dedykowanym serwerze, więc nie powinno być już problemów ze spowolnioną pracą forum. Ja wiadomo to kosztuje i nie jest to ta sama kasa co do tej pory. Każdy nowy klubowicz to dodatkowy udział w składce serwerowej. To dlatego też została podjęta współpraca z Bemo Motors, nasz partner będzie robił promocje, w zamian za reklamę. Promocja jak wiadomo nie jest tylko dla klubu ale dla członków klubu. Tak jak Marta wspomniała operacja pozyskiwania sponsorów jest dla nas tak ważna aby impreza wyszła dla nas na zero zł. I nie mówię tu o wysokich opłatach za miejsce, które dzięki znajomością Marty zostały bardzo mocno obniżone ale na produkcję ulotek, gadżetów okazjonalnych. Niech dzięki takiej akcji dojdzie 2, 3 ,4 nowych kluberów to zwiększy naszą kasę klubową między 120-240zł co uważam za sukces przy tak niskim nakładzie finansowym dla FCP. Przecież my ten festyn możemy potraktować jako piknik z grillem tak jak kiedyś to zrobiliśmy na lotnisku. Będzie baner, będą ulotki, będą ologowane auta i niech reszta się patrzy jak jedna wielka rodzina z pod znaku błękitnego owalu się bawi. Może za kilka miesięcy będą chcieli się bawić z nami.
Się rozpisałem..........
|
Dobrze prawi, polać mu!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
To zmienia kolej rzeczy
Ja niestety nie mogę przyjechać autem na spotkanie
Chyba że ktoś mnie zabierze z ZS
|
ja jeszcze nie wiem czy dam radę jechać(moja praca jest dość... dziwna czasowo) ale jak coś to lecę z Gumieniec więc mogę zabrać z każdego miejsca w ZS.