Temat: [S-MAX 2006-2015] Automatyczne światła - czy jest ok?
View Single Post
Stary 11-02-2013, 13:05   #39
doarka
ford::amateur

Model: Mondeo / S-max
Silnik: 2.0 TDCi / 1.6 Ecoboost
Rocznik: 2009/ 2012
Domyślnie Odp: Automatyczne światła - czy jest ok?

Cytat:
Napisał citrovit Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam

Ale koledzy o co Wam chodzi?!!!
czy to wyłączenie,przerabianie śwwiateł na nie świecące jast warte zachodu?
poto kupiliście dość drogie auta,żeby oszędzać na jednej zmianie żarówek w roku,albo zaoszędzić pół litra rocznie paliwa bo mniej pali,poto kupiliście auta z automatycznymi światłami,żeby przerabiać jak auta z lat 70-tych nie ośmieszajcie się sami,bo jak czytam różne wątki na tym forum to wiele posiadaczy mocno zaawansowanych elektronicznie samochodów jakim jest S-MAX przeszkadzają a to wycieraczki,że nie włączają sie wtedy kiedy chce kierujący,to znowy swiatła włączają się automatycznie,bo np. chce podjechać 100m do garażu bez świateł itd, itp.
Sprzedajcie te auta i kupcie np.Poloneza Caro i będziecie mieli wszystko ręcznie sterowane i proste do naprawy.
Pozdrawiam Jacek.

Kolega nerwowy.

Moj samochod - moja sprawa. Jesli chce miec dzienne z wlaczonymi tylnymi to widocznie mam jakis powod albo taki kaprys (i nie jest to kwestia oszczednosci).

Odnosze wrazanie, ze czasami na forach szybciej dostaniesz po glowie niz rozwiazanie problemu.

Bump:
Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie trzeba być znawcą przepisów transportowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak napisali "nie włączają się" to tak ma być i kropka.
Gdyby napisali "mogą się nie włączać" wtedy byłaby możliwość manewru
Ja to interpretuje jako doprecyzowanie kwestii tylnych swiatel - nie wlaczaja sie, czyli nie ma takiego obowiazku, a nie "nie wolno ich wlaczac".
doarka jest offline   Odpowiedź z Cytatem