Odp: SPOT Zielona Góra
nie pomyślałem....to cytuje kolegę Przemka (na tym forum nick: Przemek33):
Panowie czas na Spot kombinatorów w Lutym myślę że przed Walentynkami damy radę miejsce spotkania Nietoperek MRU 13.02.2013
co do godziny możemy modyfikować, tym razem życzył bym sobie więcej Kombi i nie tylko.
Na spotkaniu
- fachowe porady, dyskusje i miła atmosfera
- bezpłatna diagnostyka (ew. kasowanie błędów)
- bezpłatny pomiar grubości lakieru
- kubek gorącej kawy lub herbaty
no drugs, no alcohol no OPEL
...
Panowie spot zbliża się dużymi krokami więc postanowiłem zachęcić tych nie zdecydowanych,
jeżeli będzie nas min 5 osób mamy już zarezerwowaną prywatną wycieczkę pod ziemie koszt 14 zł od głowy (proszę o cieple buty) pisałem już o tym by zrobić grilla i jak powiedziałem tak będzie mam pozwolenie od Dyrektora MRU wymagana jedynie gaśnica w razie w.
Teraz NEWS koledzy jako pierwsi w Polsce mamy możliwość od 15.04.2013r zorganizować przejazd leśną trasą MRU Off-road w zależności od ilości chętnych można własnym pojazdem lub podstawionym przez organizatora ciekawostki na trasie takie jak zwiedzania zamkniętych dla publiczności tajnych bunkrów, zejście do ładowni w których były magazynowane głowice jądrowe oraz piękne krajobrazy dzikiej natury Lubuskich lasów.
Ja do jutra do godziny 12.00 muszę potwierdzić ew ilość osób które chcą zwiedzać bunkry dodam że temp w bunkrach to ok 12 C więc cieplej niż na powierzchni, sądzę że będzie to fajny spot.
GPS: 52º 22' 17,15" N, 15º 30' 24,34" E
UWAGA: W GPS WPISAĆ K A Ł A W A NIE PNIEWO!
|