montaż stacji multimedialnej - brak otworów montażowych w konsoli
Miałem nadzieję, że będzie dało się dopasować starą ramkę o wnęce prostokątnej z pozostawieniem jednak sporego luzu. Wymagało by to jednak odpowiednich podcięć. Być może kupienie ramki o wnęce owalnej załatwi problem dopasowania do kształtu radia, ale dalej nie wiem jak zamocować i unieruchomić go. Pod konsolą środkową znajduje się "koszyk" w którym można umieścić radio 2din. Ale istniejące miejsca pod wkręty (przed koszykiem) nie pokrywają się z mocowaniem nowego radia.
Czy w takim razie konieczne będzie usunięcie całego koszyka i zamocowanie na samym froncie? Tym bardziej, że z wiązką upchniętych kabli z tyłu nie do końca ono wchodzi do tego "koszyka" i potrzebne byłyby jakieś podkładki dystansowe...
Jeśli ktoś montował niefabryczną stację multimedialną i też miał inny rozstaw mocowań to bardzo proszę o radę w jaki sposób to rozwiązać...
Poniżej zdjęcia jak to wygląda...
Aaaa.. próbowałem wyciągnąc koszyk ale dalej się gdzieś trzyma... chyba w środku na dużo większych torxach, jakich już nie posiadam...O ile wogóle będzie konieczne wyciąganie.
|