Panowie
silnik gasnie bez przyczyny, niemoznosc ponownego odpalenia, migajaca sprezynka, po pewnym czasie moze sie da odpalic, zimny pali bez problemu , brak problemow z moca , gasnie przy powlanczaniu wielu odbiornikow, jak i np podczas podjazdu na kraweznik zacznie tracic przyczepnosc to tez go zmuli i zgasnie ... u mnie wyszlo ze cewki przy wtryskiwaczach robily przebicie i gasili mi auto, byle jaka wilgoc i koniec jazdy ,zrobil sie nalot na cewkach bo nie byly dobrze poczyszczone i poskladane,u mnie koszt 200 zl bo bylo grzebania w calym silniku i szukaniu co jest nie tak jak trzeba . jeden mechanik powiedzial 2 wtryski przelewaja do regeneracji i pasowalo by wszystko zrobic koszt 2500 tys wstepnie ,pojechalem do starego mechanika tylko od dieselka znalezione cewki, wtryski w bardzo dobrym stanie koszt 200 zl troszke taniej prawda ? pozdrawiam oby komus pomoglo bo nie kazdy mechanik jest ferr wobec nas ... polecam w krakowie goscia na ulicy centralnej 73a diesel-servis
http://www.diesel-service.com.pl/ ,szczerze bez krecenia szuka tanszego rozwiazania nie odbrazu najdrozszego .