View Single Post
Stary 17-02-2013, 13:53   #504
ulmar
Zablokowany

Imię: mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale z tego chomika się ściąga... Co mam zapodać? Mechanizm spolszczenia jest prosty - wymienione są pliki z kodem oraz info o sumach kontrolnych...
Oczywiście nie w sensie wykonalności, tylko konstrukcji w oparciu o oryginalny update softu... Pozostaje otwartym podstawowe pytanie - z jakiego powodu komuś chciało się grzebać w tak starych wersjach softu??? W nowszych się nie da bo koledzy z Blaupunkta zabezpieczyli???
Ja zmian w wersji 5.3 w stosunku do 5.1 nie widzę żadnych.A poza tym przecież w każdej chwili można wrócić do swojej nowej angielskiej wersji 5.3 A poza tym co znaczy copy protection OFF czyżby można było czytać kopiowane mapy z DVD ?Innego wytłumaczenia nie widzę ?!!! Dla użytkowników NX
to byłby przełom
Ja posiadam kopię map 2012 ale NX ich nie chce czytać i prosi o oryginalną płytę a oryginalnej za 1400 zł nie kupię, bo najpierw chciałbym sprawdzić jej funkcjonalność.

Ostatnio edytowane przez ulmar ; 17-02-2013 o 14:27
ulmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem