Dopiero trzeci mikrostyk działał poprawnie z starego dvd, te z cdroomu niestety chyba mają jakiś za mały prąd czy coś - nie wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podklejam wszystko w środku na sylikon a z zewnątrz to jeszcze nie wiem może jakąś uszczelkę znajdę a jak nie to sylikon
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
EDIT
właśnie zakończyłem naprawę przycisku klapy - po ciemku już skręcałem wszystko ale jutro do pracy więc auto musi być gotowe na rano
zregenerowałem taki przycisk
http://allegro.pl/mikrostyk-tylnej-k...975227092.html
wstawiłem mikrostyk od starego dvd - manta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ten działał mi poprawnie
całość zasylikonowałem tak aby nie zaglądać już tam
działa jak nowy
pozdrawiam i życzę powodzenia innym