Temat: [C-MAX 2003-2007] Naprawa przycisku tylnej klapy
View Single Post
Stary 17-02-2013, 15:22   #30
adamon
ford::advanced

Imię: Adam
Model: FOCUS C-max
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Naprawa przycisku tylnej klapy

Dopiero trzeci mikrostyk działał poprawnie z starego dvd, te z cdroomu niestety chyba mają jakiś za mały prąd czy coś - nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podklejam wszystko w środku na sylikon a z zewnątrz to jeszcze nie wiem może jakąś uszczelkę znajdę a jak nie to sylikon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

EDIT
właśnie zakończyłem naprawę przycisku klapy - po ciemku już skręcałem wszystko ale jutro do pracy więc auto musi być gotowe na rano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zregenerowałem taki przycisk
http://allegro.pl/mikrostyk-tylnej-k...975227092.html
wstawiłem mikrostyk od starego dvd - manta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko ten działał mi poprawnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
całość zasylikonowałem tak aby nie zaglądać już tam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
działa jak nowy
pozdrawiam i życzę powodzenia innym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez adamon ; 17-02-2013 o 18:10
adamon jest offline   Odpowiedź z Cytatem