zdemontowałem troche ten koszyk, ale pod nim nie ma żadmych dodatkowych otworów. Wygląda na to, że do zamocowania 4-ema wkrętami stacji multimedialnej czy nawet radia owalnego 6000cd potrzeba zrobic w konsoli dodatkowe otwory. Chyba, że jest jakiś inny koszyk dostepny, w co trochę wątpię. A ceny części w aso są tak zaporowe, że nawet szkoda się do nich wybierać...Zresztą oni na darmo do samochodu się nie wybiorą jeśli nie będą mieli co do roboty...
Pytałem przez telefon ceny jakiś ramek, nie wiem czy mnie koleś dobrze zrozumiał i wiedział o co chodzi, ale ceny jakie wymieniał to 200, 300, 400zl xD. A stacje multimedialna jaka kupiłem na alle dałem z przesyłką 300zl. Poprzedni wlasciciel podlaczyl sama kostke fakra wiec dlatego mu sie radio resetowało i nie odtwarzało filmow, wiec sprzedal. Navi jest na iGo i działa błyskawicznie, zaraz po poinformowaniu o zmianie trasy, wyznacza nową. Lepsze niż AutoMapa...
ok, właśnie kupiłem u jednego magika na allegro ten cały koszyk do s-maxa 2009, ktory juz trochę rożni się od tego mojego. Wiec już powinno pasować... pozostaje tylko problem podłączenia elektrycznego i prowadzenie kabli, ale to już nie będę tutaj śmiecił tylko założe nowy wątek..
Ostatnio edytowane przez jvc ; 18-02-2013 o 14:41
|