Temat: [Mondeo 1996-2000] Czy to sterownik ?
View Single Post
Stary 19-02-2013, 19:16   #1
kuchar85@gmail.com
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Mondeo mk2
Silnik: 1.8 TD
Rocznik: 1998
Domyślnie Czy to sterownik ?

Witam serdecznie nie dawno w moim monde pojawił się następujący problem a w zasadzie kilka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. otóż autko to Mondeo z 97 roku 1.8 TD jest wyposażone w klimatyzacje i podgrzewane fotele między innymi, z powodu mojego wyjazdu stało jakiś czas nie używane po powrocie kiedy je uruchomiłem spotkało mnie parę niespodzianek. Jako pierwsze poduszki powietrzne cały czas świeci się pomarańczowa kontrolka od nich byłem z tym u elektryka podłączył auto pod komputer i mówi że żadnej usterki nie widzi że może jest to wina sterownika. Na dodatek nie działa też podgrzewanie foteli i klimatyzacja w przypadku klimatyzacji zapala się dioda ale sprężarka nie rusza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sprawdziłem bezpieczniki są w porządku. I moje pytanie jest takie czy przyczyna tych usterek może być sterownik ? Jeśli tak to jaki czy chodzi o sterownik silnika czy są jeszcze jakieś inne które mogą być tego przyczyną ? I czy te problemy należy traktować razem czy raczej każdy z nich rozpatrywać osobno ?

Z góry bardzo dziękuje za wszelką pomoc !
kuchar85@gmail.com jest offline   Odpowiedź z Cytatem