View Single Post
Stary 19-02-2013, 22:17   #19
PiotrSL
ford::amateur

Imię: Piotr
Model: Focus MK3 Titanium Candy Red
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Ford FOCUS II TITANIUM prośba o opinie

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skad wiesz ze to nie skladak po dachowaniu?
Bo zdjęcia jak samochód był jeszcze we Francji w całości niecały miesiąc temu dają jakieś 99% pewności, zanim dojdzie do oględzin?

Dziękuje za rozkodowanie VINu. Jeśli ogrzewana przednia szyba cec***e się widoczną siatką wiązek elektrycznych tak jak w Focusie przed liftingiem to dla mnie plus, strasznie mnie ona drażni podczas jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rozumiem, że nie zauważacie żadnych różnic między VINem a tym co jest na zdjęciach? Czy samochód jest wyposażony w filtr cząstek stałych DPF oraz interfejs bluetooth dzięki, któremu mogę podłączyć do niego bezprzewodowo telefon polskiej sieci? I jeszcze raz serdecznie proszę zorientowane osoby o podpowiedź co do blokady skrzyni i stacyjki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PiotrSL jest offline   Odpowiedź z Cytatem