View Single Post
Stary 19-02-2013, 23:17   #536
ulmar
Zablokowany

Imię: mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał piotrali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawostka znaleziona na chomiku:
http://chomikuj.pl/maksimo1000/POLSKIE+MENU/FORD

Niestety okazało się że jest to skopane oprogramowanie po wgraniu którego radio już się nie uruchamia.
Proszę NIE WGRYWAĆ TEGO !!
Oj nie tak szybko tego jeszcze nie wiemy.
Bo kolega johnybig wpakował do swojego NX-a coś zupełnie innego w wersji 10.08.03.21 ???. Skąd to ściągnął nie wiem. Ale najbardziej to mnie zdziwiło że miał na swoim NX-ie piekielnie starą wersję softu, kiedy w tym temacie dawno już był soft w wersji SP 5.3
Być może sprzęt kolegi johnybig jest za stary na upgrade.A być może na siłę chce nam udowodnić, że soft z Chomika jest uszkodzony. Po co ? Nie wiem.
Chętnie zobaczyłbym soft kolegi johnybig
Jutro sprawdzę jak NX widzi plik z chomika i napiszę. Poza tym oglądałem trochę ten niby spolszczony soft z chomika i nigdzie w nim nie znalazłem nic po polsku. Ale tak naprawdę to tu trzeba tęgiej głowy aby zrozumieć ten soft. Ja informatykiem nie jestem

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to proszę podaj (błagam - tylko na PRIV! - bo znowu się zrobi zamieszanie...) od którego gościa ściągnąłeś to co widać na filmie...
Też jestem ciekawy chociaż na filmie za wiele nie widać poza prawidłową procedurą upgrade-u. U mnie podczas wrzucania SP 5.3 zanim sprzęt się załączył trochę to trwało.

Ostatnio edytowane przez ulmar ; 20-02-2013 o 00:07
ulmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem