View Single Post
Stary 21-02-2013, 12:07   #11
korytarz4
ford::amateur

Imię: Kuba
Model: ford fiesta
Silnik: benzynowy 1,25
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Zakup nowej fiesty

Cytat:
Napisał petrus1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bez upustów - cena skonfigurowana ze strony BigAutohandel.eu wychodzi tak:
1,25 60 KM 5d - wersja trend - 36900 + pakiet GoldX 5000 + lakier metalik - 1600 = 43500PLN. Bez proszenia i chyba w nieco wyższej opcji - bo aluminiowe felgi, lampy przeciwmgielne, komputer pokładowy, itd. Jak znam ten salon, to jeszcze możesz wynegocjowac co nieco.
Więc tak jak wcześniej pisałem, zadzwon do kilku sprzedwaców i poproś o kalkulację z zaznaczeniem, że chcesz porównać z innymi ofertami.
Powiedz mi mówimy o tej wersji po lifcie tj z tym nowym przodem? Ogólnie to ja rozwiązałbym to jeszcze inaczej ale niestety auto kupuje konkretnie moja mama, która podobnie jak i ja jest bardzo zadowolona z serwisu forda ( auto zastępcze itd. Dlatego padła decyzja na fieste i konkretnie w tym salonie. Czyli jednak 43,5 to nie jest jakaś rewelacyjna cena, jednak patrząc na cennik na stronie bemo-motors to cena jest bardzo dobra... i tu mam taki misz masz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za wszelkie opinie i zapraszam do dalszej dyskusji wszelkie wskazówki pomocne.
Dodam tylko, że sprzedawca dzwonił do mnie i pytał czy jestem nadal zainteresowany, więc chyba im zależy na sprzedaży auta. Ja wstępnie myślałem aby zaproponować im albo opony zimowe gratis albo - 1500zł czyli 42 tysiące. Co myślicie? Aha za 44900 jest wersja 82 ps . Może zaproponować wersje 82 w cenie 60PS? Ale czy to nie zbyt duże oczekiwania?

Ostatnio edytowane przez korytarz4 ; 21-02-2013 o 14:23
korytarz4 jest offline   Odpowiedź z Cytatem