Cytat:
|
Napisał tedi_k
3a. Trochę bez sensu umieściłeś tą całą litanię screenschotów - prawie na końcu każdego z błędów jest napisane "błąd konfiguracji" albo "nieudana konfiguracja" lub cokolwiek podobnego. BTW - oczekujesz, że z tej angielszczyzny ktoś Ci przetłumaczy na polski? Polecam wujka Google w razie czego...
4. No to coś z kasowaniem się nie udało...
|
Zdaje sobie sprawę, że to nie jest zwykła "zabawa" z kawałkiem sprzętu i oprogramowania, dlatego dość szczegółowo przeczytałem wszystkie tematy w tym zakresie na forum (również w innych działach: C-Max, S-Max).
Co do zrzutów ekranowych, to nie oczekuję, że mi ktoś je przetłumaczy. Natomiast widzę, że jest globalny problem z dostępnością (korzystając z internetu) jasnego wytłumaczenia kodów błędów. Oczywiście same kody można odnaleźć, ale co który oznacza, to już nie zawsze.
Jeśli chodzi o ad.4 - rozumiem, że poprawne skasowanie błędów, powinno również spowodować skasowanie błędów w ukrytym menu Conversa?
Dzisiaj spróbuję raz jeszcze.
Co do samego interfejsu, to z Allegro kupiłem ten, który również pojawiał się w innych tematach na forum - opisywany jako ELMConfig (99zł).