View Single Post
Stary 23-02-2013, 14:12   #64
jarecki70
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4 GHIA
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Spot w wlkp nr.2 ------- Poznań 23 marca

Cytat:
Napisał DomeloTDCI2.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Siema Jarecki, myślę, że kojarzysz mnie z tamtego forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

hehe, a niektórzy nie mają tam nawet forda (jeszczeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Ogólnie, jak najbardziej polecam przybycie - ekipa świetna! Mile widziani są także Ci, którzy forda nie posiadają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jarek - świetny pomysł z tym spotem!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dominik zapraszamy też na nasz spot. Jak mam Naczelnego Spamera nie kojarzyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wojtek i Ty teraz chcesz iść do pracy jak Twój Szef się może pojawi?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeżdżę szybko, bo...lubię

Ostatnio edytowane przez jarecki70 ; 23-02-2013 o 14:18
jarecki70 jest offline