View Single Post
Stary 24-02-2013, 13:07   #1504
AdamJ.
ford::advanced

Imię: Adam
Model: BMW E38 - siódema ;)
Silnik: 3,5 V8
Rocznik: 1998
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Cytat:
Napisał szrek84 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie boli mnie prawda tylko Marta robi z siebie ofiarę i że bardzo jest pokrzywdzona hii hii.
A ja nie jestem fachowcem kolego tylko chciała żeby jej pomóc !!! więc próbowałem a że ona lubi byś NR 1 to bardzo się stara, a poza tym nie będę o niej rozmawiał !!!
Człowieku o czym Ty mówisz i przestań pisać bzdury bo jesteś żałosny i stosujesz dziecinne sztuczki i to Twoje " hi hii" Żałosne!!!

Podczas spota powiedziała że ma problem z autem i wywiązała się dyskusja, a że nie jestem fachowcem - jak się jednak okazało większym od Ciebie, który zajmuje się autami zawodowo, a jednak słabą masz widzę na temat mechaniki....

Zaproponowałem sprawdzenie pod innym kątem Focusa...żeby wyeliminować wszystkie opcje które Ty z góry założyłeś, a które są najbardziej kosztowne....i się nie myliłem.....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Powiedz tylko jedno...co byś zrobił gdybyś wcisnął do Focusa używaną pompę wtryskową za min 950zł (bo taką cenę zaoferowałeś, gdzie na Alledrogo chodzą od 300- 500zł a nowa kosztuje ok 3000 brutto) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i by się okazało że jednak to nie to....co wtedy byś zrobił???
Widziałem jaką rzeźbę zrobiłeś z przewodami paliwowymi i to mi wystarczy...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Chodzi o zasady i bycie słownym, a Ty chciałeś ewidentnie zarobić na kobiecie z Twojego miasta... Tak się nie robi kolego....
Taką polityką nie znajdziesz tu poparcia....i moja propozycja..już nie pisz nic w tym temacie...bo brniesz...

Zachowaj się jak facet, przyznaj do błędu, kup kwiatka, lub czekoladki i zawieź Marcie....a do lata się wszystko rozejdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PowodzeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.