Coneks,
Cytat:
|
Napisał TuneFORCE
Cytat:
|
Napisał Coneks
Witam,
Jestem z Poznania i szukam kompetentnej osoby do uzupełnienia płyny Eolys w Focusie MK2FL 1.6TDCI 2008.
Zdaje się że dobrze trafiłem ;-)
Proszę o informacje ile ta "przyjemność" będzie mnie kosztować od A do Z - czyli płyn + kasowanie pamięci dolewek.
Mam też pytanie ile takiego płynu wchodzi do zbiorniczka bo w necie różne wartości można znaleść?
Z góry dziękuję za info, mam nadzieję że cena będzie konkurencyjna i umówimy się na konkretny termin.
Pozdrawiam.
|
Witam,
Zbiornik ma pojemność 1,8l...ale liczmy 2l ponieważ wlewanie nie jest proste i zawsze się coś rozleje. Cena to 2x200zl + 150zł za dolanie i reset.
Pozdrawiam
|
Nie rozumiem dlaczego po wizycie u nas nie napisałeś do mnie na PW z zapytaniem o to czy zostałeś odpowiednio policzony...przed wizytą jakoś nie było problemu żeby wysłać zapytanie?
A co do tekstu dotyczącego ilości płynu...kolego pracownik powiedział o tym w kontekście innych samochodów czy silników gdzie są zbiorniki 3,5 czy 4,5l więc naprawdę nie rozumiem Twoich zastrzeżeń...szkoda że mnie nie było wtedy w firmie to bym Ci przypomniał naszą rozmowę albo kazał pracownikom przywrócić samochód do stanu jak przed wizytą i tyle.
Zawsze mnie zastanawia dlaczego w ludziach jest tyle złośliwości... byle tylko komuś dowalić...
Jeśli jesteś niezadowolony, że policzyliśmy więcej(cenę znałeś jeszcze przed przyjazdem!!!) to podaj na PW swoje dane do przelewu i wyśle Ci tą "nadpłatę" 40zł.