View Single Post
Stary 27-02-2013, 22:16   #139
superozy
ford::beginner

Imię: Daniel
Model: Focus ST170
Silnik: 2.0
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Festyn Św.Krzysztofa - lipiec 2013

Cytat:
Napisał AdamJ. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wydrukowana, ale została w pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro je będę widział i dam znać...ewentualnie daj znać kiedy będziesz w żółtym punkcie przy turzynie gdzie często widzę zaparkowaną Twoją Fokę i podejdę pokazać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mój tata ma tam kantor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem tam od czasu do czasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daniel jeszcze będą małe zmiany z logo bo coś rozciągnięte jest i dojdzie jeszcze jedna reklama.

Dziś Auto - Efekt przekazał 150zł, oraz Scharn i AndziaMazury dołożyli kolejne 100zł w zamian za reklamę
Jakbyś mi napisał co i jak dokładnie przełożyć to będzie GIT Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.