Cytat:
Wydrukowana, ale została w pracy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jutro je będę widział i dam znać...ewentualnie daj znać kiedy będziesz w żółtym punkcie przy turzynie gdzie często widzę zaparkowaną Twoją Fokę i podejdę pokazać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mój tata ma tam kantor
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem tam od czasu do czasu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Daniel jeszcze będą małe zmiany z logo bo coś rozciągnięte jest i dojdzie jeszcze jedna reklama.
Dziś Auto - Efekt przekazał 150zł, oraz Scharn i AndziaMazury dołożyli kolejne 100zł w zamian za reklamę
|
Jakbyś mi napisał co i jak dokładnie przełożyć to będzie GIT
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.