Cytat:
Wczoraj podczas jazdy zauważyłem ciężko chodzące sprzęgło przy podłodze, a po puszczeniu często nie odbijało do końca w górę. Wieczorem po przyjeździe do domu już nie mogłem włączyć biegu wstecznego przy pracującym silniku (ruszanie do tyłu było możliwe po włączeniu biegu wstecznego tylko na wyłączonym silniku) - do przodu jakoś jeszcze wchodziły. Sprawdziłem poziom płynu - był ponad połową zbiorniczka.
Dzisiaj rano przy próbie rozruchu lewa noga na sprzęgło, a tu pedału brak - leżał na podłodze. Luknąłem do komory silnika, a płynu tylko na dnie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy taki jest objaw zużycia wysprzeglika i gdzie płyn ściekł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
coś mi się kojarzy ze jakiś czas temu pisałeś, że wysprzęglik się u Ciebie odzywa...
raczej do wymiany, wysprzęglik razem ze sprzęgłem wychodzi taniej niż zakup oddzielnie. Dwumasa prawdopodobnie też będzie do wymiany, ale to się okaże po zdjęciu...
u mnie koszt całości 2200 Luka z wymianą