dobra nie znam się na tym do końca, ale na obecną chwilę biorę zregenerowane odbłyśniki za 100 zł szt. (moje muszę odesłać w zamian) jak to nie da rady to będę myślał dalej, ale przynajmniej będę miał pewność, że odbłyśnik jest nówka i to nie to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak wyjmę lampy do wymiany odbłyśników to wtedy pogrzebię (właśnie poprzekładam rzeczy z lewej na prawą, zmienię żarówkę w lewej (gadałem z mamą i prawa była wymieniana na firmy BOSCH, a lewa która gaśnie to nie wiadomo co tam siedzi... choć gaśnie od nowości i wątpię aby to było to, ale obecnie jest inna barwa lewej od prawej, więc wezmę model z faktury jak była wymieniana na BOSCHa i dokupię drugą taką samą)
będę pisał jak będę wiedział coś więcej (myślę, że odbłyśniki dojdą wtorek, środa) Dzięki Panowie za opinie i pomoc (powoli do celu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.