Cytat:
Szukałem... jednoznaczniej odpowiedzi nie znalazłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak to jest, jeśli mamy panel klimatyzacji z wyświetlaczem (wyświetlacz do klimatyzacji taki jak w wersji Silver) i w autku jest radio z nawigacją KENWOOD - nawigacja, CD, DVD, USB.
1 - Jak zepsuje się nam panel radia z nawigacją to klimatyzacja i nawiewy będą prawidłowo działać ?
2 - Łatwo to wyrzucić w razie czego i włożyć radio z podstawowej wersji (na oko wielkość otworu taka sama)
|
Witam
Czy mógłbys wtawić zdjęcie, bo mam wątpliwości czy dobrze rozumiem Twoje wątpliwości i konfigurację auta
Jeśli masz osobno sterowanie klimą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to ono nie ma związku z nawigacją Kenwood => stację multimedialną wymieniasz bez problemu
Są produkowane stacje multimedialne które potrafią wyświetlać informacje z panelu klimy ALE są to urządzenia niezależne
(od 3-ej minuty filmu)
http://www.youtube.com/watch?v=X_vy3x2BlLk
Do Kenwooda najprawdopodobniej masz założoną specjalną ramkę redukcyjną, bo Kenwood jest prostokątny, a otwor radia owalny
NIE podałeś o które mondeo pytasz, a w profilu masz Vectrę
pozdrawiam
Arturek