Temat: [Focus 1998-2004] Jakie felgi do opon?
View Single Post
Stary 06-03-2013, 09:09   #192
piotrvars
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1.6 ZETEC-SE 101KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Felgi Opony Rozmiar

Cytat:
Napisał matipek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego piotrvars zimówka obciera bo jest nowa, wysoki bieżnik, aa letnie już delikatnie przytarte Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

aa Kolega Velianov niech zaprezentuje fotografię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Planuję założyć Nowe opony, bo zużyte letnie już mam ;-). Użytkownik Cobretti podzielił się swoimi wrażeniami po wstawieniu nowych opon 205/55/R16 i felg et 46 6,5x16 i żadnego tarcia nie uświadczył..może to kwestia doboru felgi?

Cytat:
Napisał slick Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hejka,
Szczerze....??? Czy 15-stki czy 16-stki nie ma to znaczenia dla komfortu. Zostań przy tym rozmiarze co masz, ale kup dobre oponki. Sam wiem, co znaczą krakowskie dziury Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdro!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Felgi i tak muszę dokupić, bo moje stalówki nadają się do piaskowania, a nie mam drugiego kompletu.
Gdzieś czytałem, że Kraków ma najgorszy stan dróg w Polsce.

Kolego Velianov świetnie wyglądają te felgi, pochodzą z Mondeo.

Ostatnio edytowane przez piotrvars ; 06-03-2013 o 09:30
piotrvars jest offline   Odpowiedź z Cytatem