Nikt nie jest tym niedobrym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Każdy oczekuje czego innego i tyle, różne są gusta i różne też jednak rozumienie tego o czym tu piszemy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - mnie śmieszą jedynie nieco gdybania o tym jak to ten 1.0 jest wyżyłowany i jaki to może być awaryjny w momencie, gdy jest tyle problemów ze zwykłym, niewysilonym 1.6, który ma "swoje" dni niczym baba z okresem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mój 1.8 Hondy przynajmniej nie miał takich dolegliwości, choć były dni gdy był bardziej dynamiczny niż zwykle, ale tak jest zawsze - temperatura, wilgotność, ciśnienie itd. ma znaczenie, z tym że takich numerów jak 1.6 Forda nie wyczyniał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inna sprawa, że nie wiemy jeszcze na co może być stać 1.0 EB, ale tak jak pisałem - po stokroć wolałbym go od 1.6 wolnossącego, ale to tylko moje zdanie i mam nadzieję, ze też nie jestem tym złym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.