Cytat:
|
Nic w tym dziwnego. Zazwyczaj zapalanie się sprężynki powoduje błąd, który resetuje się samoczynnie po ponownym włączeniu zapłonu. Musisz podpiąć komputer w momencie kiedy sprężynka miga.
|
No i wszystko jasne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakoś nie doczytałem nigdzie tego...
Cytat:
|
Zrobienie próby przelewowej może dać ci odpowiedź, ale nie musi. Błąd występujący u ciebie zazwyczaj wiąże się ze zużytymi końcówkami wtryskiwaczy a nie z uszkodzonym zaworkiem.
|
No i tu jest pies pogrzebany - co post to inna opinia - przeczytałem wiele postów gdzie była mowa, że pomogła właśnie wymiana zaworka nie końcówki...
możesz sprecyzować? kiedy próba przelewowa da odpowiedź a kiedy nie?
Bump:
Cytat:
jerri daj znać jak poszło. Ja dzisiaj już też szukam innej pompy ale kupie chyba używaną tylko czy wymiana pompy pomoże na 100% oby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czytałem opinie nt. używanych pomp i większość odradza taki manewr bo nie wiadomo kiedy się posypie i rozwali wtryski - podobno lepiej regenerować...