View Single Post
Stary 09-03-2013, 13:55   #45
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: jak rozszyfrować właściciela po VIN

Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale to komis kupił auto w D lub B,F.
więc i tutaj też jest problem, najczęściej te auta wstawia ktoś inny,np "słup" to piszę w wielkim skrócie, cały proceder opisano w necie.
Cytat:
Napisał RafałB Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
,oni handlują z tego żyją i mają wiedzieć co i jak żeby było zgodnie z prawem,nie jakiś "szarak" Kowalski
Prowadząc dział.gosp. często słyszałem w U.S.:" Nie znajomość przepisów, nie zwalnia z obowiązku ..." . Nie mam zamiaru nikogo odwodzić od zakup tańszych aut o wiele %. każdy sam musi podjąć decyzję co robić. Dobrze jest jak ma świadomość co może się stać, lub nie, i na podstawie tej wiedzy podejmuje jego zdaniem słuszne decyzje. Dobre, czy złe, to zapewne czas pokaże. U.Skarbowym i ich interpretacją, zmieniającym się (patrz i oglądaj "Państwo w Państwie")co chwile, z założenia nie ufam. W każdej sprawie, nawet potwierdzenie przez Izbę Skarbową Twojej słuszności interpretacji, nie musi być brane pod uwagę przez U.S. mają władzę chyba nieograniczoną, więc jest się czego obawiać. Może straszę niepotrzebnie ale wiem jak bywa.

Byłbym zapomniał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , proszę przeczytajcie zanim kupicie auto . Opis i konsekwencje oszustwa na VAT
http://motoryzacja.interia.pl/wydarz...w,1622027,5906

Ostatnio edytowane przez czeslaw555 ; 09-03-2013 o 18:14
czeslaw555 jest offline   Odpowiedź z Cytatem