View Single Post
Stary 09-03-2013, 17:33   #165
jarecki70
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4 GHIA
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Spot w wlkp nr.2 ------- Poznań 23 marca

Cytat:
Napisał sseebbaa1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja tak obserwuję i obserwuję Wasz temacik...
...aż mam ochotę też tam przyjechać i wzmocnić ekipę lubuską.

Ale jedno jest pewne - Wasz spot przyciąga uwagę, właśnie poprzez planowane przybycie różnych województw.
Gratuluję pomysłu.
Przyjeżdżaj koniecznieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do gratulacji pomysłu to należy gratulować Tomgolowi, gdyż on wyszedł z inicjatywą i dzięki Niemu, i Ekpie Paprykarzy temat się trochę rozbujał. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Jitter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ba! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A śniegu, to Wam w Loduffce przywiozę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poszedł z tym śniegiem...dzisiaj miałem przejść na letnie gumy, a tu psińco... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mają Kluczyka tzn Kulczyka to zapewne mają drogi podgrzewane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do Kulczyka...taaaaaaaaaaaaa...zawdzięczamy mu najdroższe odcinki autostrady A2. Winmajor może potwierdzić. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeżdżę szybko, bo...lubię

Ostatnio edytowane przez jarecki70 ; 09-03-2013 o 17:36
jarecki70 jest offline