Cytat:
|
A ja tak obserwuję i obserwuję Wasz temacik...
...aż mam ochotę też tam przyjechać i wzmocnić ekipę lubuską.
Ale jedno jest pewne - Wasz spot przyciąga uwagę, właśnie poprzez planowane przybycie różnych województw.
Gratuluję pomysłu.
|
Przyjeżdżaj koniecznie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co do gratulacji pomysłu to należy gratulować Tomgolowi, gdyż on wyszedł z inicjatywą i dzięki Niemu, i Ekpie Paprykarzy temat się trochę rozbujał.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
No ba! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A śniegu, to Wam w Loduffce przywiozę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Poszedł z tym śniegiem...dzisiaj miałem przejść na letnie gumy, a tu psińco...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Mają Kluczyka tzn Kulczyka to zapewne mają drogi podgrzewane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Co do Kulczyka...taaaaaaaaaaaaa...zawdzięczamy mu najdroższe odcinki autostrady A2. Winmajor może potwierdzić.