Temat: [2,0 i 2,2 TDCi] Prośba o ocene sytuacji
View Single Post
Stary 09-03-2013, 17:48   #1
Barteqg
ford::amateur

Imię: Bartek
Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Prośba o ocene sytuacji

Jestem nowy na tym forum wiec zaczne od przywitania sie.

Witam wszystkich bardzo serdecznie , od okolo 3 tyg jestem posiadaczem Mondeo mk3 2.0 TDCI 115 km (2003 rok przed lift)

Wszystko bylo super , jezdzilo naprawde rewelacyjnie i dalej jezdzi aczkolwiek 3 dni temu polecialem z ojcem w trase po drugie takie auto ( zakochal sie w moim i postanowil sobie tez kupic) przejechalem 900 km jednego dnia bez najmniejszych problemow, powiem wrecz ze bylem bardzo zadowolony,
ale do wczoraj wjechalem wyjatkowo na stacje lotosu zalalem 15l tego ich dynamica.

Odpalam autko wszystko pieknnie wyjezdzam ze stacji wrzucilem 2 bieg depnalem i sie zdziwilem nagle zapalila sie Kontrolka swiec zarowych auto stracilo moc. Od rana naczytalem sie na forum roznych rzeczy i szczerze mowiac ze juz sam nie wiem gdzie szukac przyczyny z tego wzgledu ze dzis juz wszystko jest pozamykane i nigdzie tego nie zweryfikuje chcialem was zapytac od czego zaczac.

Zaznacze ze nie mialem problemu z odpaleniem go i zjechalem na pobocze zgasilem odpalilem i juz wszystko bylo ok nic wiecej sie nie zapalilo dojechalem bezpiecznie do domu.

Bardzo prosze was o pomoc w zastanowieniu sie gdzie i czego zaczac szukac , czy od razu pojechac sprawdzic wtryski , czy zaczac od komputera i bledow . Czy najzwyczajniej to olac , bo mu sie cos pomylilo :Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Barteqg jest offline   Odpowiedź z Cytatem