View Single Post
Stary 09-03-2013, 18:30   #7
PiotrSL
ford::amateur

Imię: Piotr
Model: Focus MK3 Titanium Candy Red
Silnik: 1.6 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Ford Focus MEGA OPCJA TITANIUM

Mi sprzedający na te pytania odpowiedział dokładnie to samo. Wyczułem, że raczej ściemnia z przebiegiem, bo jak go spytałem dlaczego w aukcji francuskiej auto ma 150 tyś przebiegu a u niego 118 to zatkało go na parę sekund po czym powiedział, że w jego aukcji nie było podanego przebiegu, ale linku przesłać nie mógł, bo niby go nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tą blokadą skrzyni biegów też jakaś dziwna historia. Tak jak pisałem w moim wątku możliwe, że auto zostało sprzątnięte komuś spod domu za niepłacenie rat (była to aukcja powindykacyjna według słów sprzedającego) i być może wtedy doszło do uszkodzenia skrzyni np. przy wciąganiu na lawetę. Na zdjęciach z Francji auto tylnymi kołami stoi dziwnie na krawężniku, więc raczej nikt go w taki sposób nie zaparkował, ani nie wepchnął.

Bump:
Cytat:
Napisał Gajdzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- na jakich dokumentach auto wjechało do polski, jakie posiada dokumenty
odp handlarza: "kupiłem na faktura vat marza i sprzedaje na faktura vat marza."
Tu jedynie pojawia się nieścisłość. Mi powiedział, że kupił we Francji w cenie brutto, bo z aukcji windykacyjnych tylko w taki sposób można kupić samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dziwne, że powiedział, że kupił na VAT marża, bo wtedy wiadomo, że przekręt skoro nie odprowadził VATu i sprzedaje bez VATu. No chyba, że coś pokręciłeś, bo ja dostałem inną odpowiedź.
PiotrSL jest offline   Odpowiedź z Cytatem