View Single Post
Stary 11-03-2013, 16:26   #54
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: jak rozszyfrować właściciela po VIN

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w cytatcie (na czerwono) gazeta sugeruje zupełnie coś innego. .
Ehhh..gazety kłamią! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niech dadzą jakąś podstawę prawną a nie tylko szukają sensacji (z tego żyją więc to normalne)

Reasumując temat WałkóW na VAcie...ja śpie spokojnie,wiem co kupiłem i od kogo i za ile,ale trzeba mieć swój rozum i zapytać ludzi znających sie na temacie ....

Wystawiający fakturę(jakąkolwiek) daje dowód że sprzedał i miał wiedzieć co i jak sprzedaje i co ma zrobić a co nie,bo z tego żyje...jego nie tłumaczy nieznajmość prawa a nie "szaraczka Kowalskiego" chłopinę który swoją krwawice dał na wymarzone auto...

A jak ktoś kupił okazje za 30% ceny mniej nie od firmy a od Hansa Klosa z Monachium, niech nie śpi po nocach (wcale mu sie nie dziwie)i niech teraz szuka co mu grozi i kto zapuka a kto nie,nie ma sensu już pisać po raz 1000 o tym samym,przekręty były są i bedą,nie na tym to na innym polu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

AMEN.

Ostatnio edytowane przez RafałB ; 11-03-2013 o 16:32
RafałB jest offline   Odpowiedź z Cytatem