Cytat:
|
w cytatcie (na czerwono) gazeta sugeruje zupełnie coś innego. .
|
Ehhh..gazety kłamią!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niech dadzą jakąś podstawę prawną a nie tylko szukają sensacji (z tego żyją więc to normalne)
Reasumując temat WałkóW na VAcie...ja śpie spokojnie,wiem co kupiłem i od kogo i za ile,ale trzeba mieć swój rozum i zapytać ludzi znających sie na temacie ....
Wystawiający fakturę(jakąkolwiek) daje dowód że sprzedał i miał wiedzieć co i jak sprzedaje i co ma zrobić a co nie,bo z tego żyje...jego nie tłumaczy nieznajmość prawa a nie "szaraczka Kowalskiego" chłopinę który swoją krwawice dał na wymarzone auto...
A jak ktoś kupił okazje za 30% ceny mniej nie od firmy a od Hansa Klosa z Monachium, niech nie śpi po nocach (wcale mu sie nie dziwie)i niech teraz szuka co mu grozi i kto zapuka a kto nie,nie ma sensu już pisać po raz 1000 o tym samym,przekręty były są i bedą,nie na tym to na innym polu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AMEN.