View Single Post
Stary 12-03-2013, 18:12   #154
lechwroc
ford::beginner

Imię: Lech
Model: focus 3, mondeo 5
Silnik: 1.0 125KM, 2.0 180KM
Rocznik: 2012, 2015
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - temat dla zadowolonych z wyboru - Ankieta

To ja też się wypowiem
Jeżdżę mondkiem już prawie 5 lat więc zebrałem trochę doświadczeń. Przesiadałem się z focus mkI, miał być znów focus ale jak żona zobaczyła II to dała mi jasno do zrozumienia, ze nie da rady, ale od razu wpadło jej w oko stojące obok mondeo.
Pierwsze wrażenia - rewelacja, ilość miejsca w środku. Prowadzenie i takie tam to dość trudno ocenić nie porównując z konkurencją.
Pierwszy wyjazd na urlop 1000 km autostradami było super (tempomat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - pierwszy kłopot - parkowanie w ciasnych uliczkach starego miasta - ale ponieważ mam czujniki to w sumie spoko.
Do dziś bardzo lubię nim jeździć w trasę - rewelacja
Przez ten czas miałem 3 awarie (jedna z mojej winy) - czy to dużo czy mało to pewnie zależy.
W każdym razie jestem zadowolony z wyboru i jakbym miał znów wybierać to jedyne nad czym bym się zastanawiał to silnik (może 2 litry byłyby lepsze, ale te były już z DPFem więc się trochę przestraszyłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.).

Lech
lechwroc jest offline   Odpowiedź z Cytatem