View Single Post
Stary 14-03-2013, 22:38   #12
wojtekn
Moderator

Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Samochody z korygowanymi licznikami. - Jak się bronić przed tym i przeciwdziała

Cytat:
Napisał Jacek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na koniec ciekawostka: niedawno otrzymałem od pewnej firmy wezwanie do usunięcia niepochlebnych opinii o jednym z komisów. Firma owa reprezentuje ten komis i uważa, że użytkownicy którzy opisali go na naszym forum po prostu go oczerniają. Treść pisma jest dość standardowa, chodzi o zastraszenie administratorów dowolnego serwisu internetowego, żeby usunęli żądane treści bez stawiania oporu (groźby pozwu sądowego i takie tam). Postanowiłem im pracy nie ułatwiać, sprawę przekazałem do prawnika, który ma się odnieść do wezwania (oczywiście zapłacić będę musiał za to z własnej kieszeni). Po prostu drażni mnie, że ktoś może sobie robić wałki na sprzedawanych autach, a jak zbierze niepochlebne opinie, to wynajmuje "czyścicieli" żeby zrobili porządek. Zamiast uczciwie sprzedawać, lepiej zapłacić i dalej działać po swojemu.
Daj znać co wyszło z tego. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bartez1982 zaśmiecasz troszkę, ale ci odpowiem.
Wyprodukowany na rynek (+)"D rejestracja (+)"D serwis (+)"D amen. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wojtekn jest offline   Odpowiedź z Cytatem