View Single Post
Stary 16-03-2013, 00:15   #16
cornholio01
ford::advanced

Model: Ford Mustang,Expedition
Silnik: 3.8 v6,5,4 V8
Rocznik: 1995
Domyślnie Odp: Przepisanie ubezpieczenia na siebie- jak to jest?

Ja bazuję na tym co agent mi przekazał a współpracuje z nim już ponad 10 lat,i jak będą mi wciskać cokolwiek to on się tym zajmie,da mi odpowiedni druk i tyle,ja ubezpieczyłem auto w grudniu pomimo iz ich umowa skończyła się w lutym i niechce mieć z nimi nic wspólnego i miał niebede,spokojnie panowieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,to nie tak,że całkiem to olałem,przez jakiś czas miałem dwie polisy,bo mi sie opłacało zapłacić przed nowym rokiem.Agent mój był świerzo po szkoleniu,nigdy się na nim nie zawiodłem więc mu wierzę,niestety konkretnego przepisu nie podam bo niepamietam,ale jak będziecie się upierać to przedzwonię w poniedziałek i postaram się to wyjaśnić szczegółowo,bo niechcę też nikogo w błąd wprowadzić.
Podpisuje z kim chce a poprzednicy mnie nie obchodząGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,kolega kupił od stycznia 2012 to jego umowy to nie dotyczyło

Ostatnio edytowane przez cornholio01 ; 16-03-2013 o 00:29
cornholio01 jest offline   Odpowiedź z Cytatem