Temat: [1,8 TDCi] Co to za część ?
View Single Post
Stary 17-03-2013, 00:21   #3
pablitto83
ford::average

Imię: Paweł
Model: focus
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Prośba o rozpoznanie czesci

Dodaje fotki.Tylko prosze bez śmiechów, bo mi do śmiechu nie było jak to zobaczyłem..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

To "coś " znajduje się między nadkolem a zderzakiem, po lewej stronie (u mnie od strony pasażera, w europejskiej wersji - od kierowcy).

To coś siedzi dosć solidnie, próbowałem ręką ruszyć przy okazji remontu rozrusznika. po cholere ten worek - nie mam pojecia.. puki działa wszystko - chyba nie bede ruszał.
Czy to na pewno ECU? Było by to jnajdziwniejsze miejsce na niego.. W toyocie montujemy wszystkie komputery pod deską rozdzielczą..I troche inaczej wyglądają - gładka obudowa.

Dzięki za info i może sugestie co z tym począć.. Dodam, ze to miejsce właśnie dostało wcześniej - było puknięte, stąd urwane zaczepy i partackie mocowanie.
pablitto83 jest offline   Odpowiedź z Cytatem