Cytat:
oooooo a mi faktycznie na trasie przy delikatnej jezdzie ponizej 6 nie zejdzie a w poprzednim mundku mialem 5.2 - 5.5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: mam takie pytanie bo kamilek pisal o 10 srubkach - to 10 srubek jest na pokrywie zaworow. To o to chodzi?? Wtedy trzeba rowniez odkrecic rurki od wtryskow????
Bo kolektor nie ma 10 srubek i w nim raczej nie ma termostatu...Nie mylmy pojec ,prosze o odpowiedz poniewaz sie lekko zawahalem
|
nie jestem pewny czy 10, ale coś koło tego, ja nie wymieniałem niestety, tylko mechanik, sam bym mógł to zrobić lecz w -10 przy wietrze że porywa psy nie będę robił....
od żadnych wtrysków nic nie wykręcasz, pod kolektorem masz śrubki jakby to powiedzieć blisko świec nawet, tak czy siak będziesz miał to pod kolektorem, wpierw zdejmujesz opaske od turbo ci idzie do kolektora, odkręcasz, potem zdejmujesz to co trzyma jeszcze Ci ten kolektor, mi połamali te plastiki... -.- . ściągasz opaski i, wyjmujesz z przewodu "małego" i wymieniasz
może źle pisze tzn nie fachowo to prosze poprawić
aaa i tego małego nie ma w kolektorze, jesli masz zgrabne ręce możesz probowac bez wykręcania, ale bardzo ciezko dojsc do niego, on nigdzie się nie łączy z kolektorem, chdozi jedynie o dojscie do niego