Cytat:
|
To jedz do ASO tam gdzie serwisujesz i niech ci wymienia na nowy EGR , "bo przecież fabryki nie będziesz poprawial "
|
Oj widze że Kolega ostro po mnie leci .... lubisz być złośliwy?Póki co po fabryce w żadnym aucie NIE POPRAWIAŁEM...A EGRa owszem wymienie,jak zajdzie taka potrzeba i żadna "cudowna" blaszka mu nie pomoże już
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
@RafałB ja nie widzę sensu płacenia 15 zeta za blaszkę + przesyłka za coś co masz w domu za darmo. Ja użyłem blaszki, którą dołączało kiedyś do listów InPost.
|
Dzięki za info,odezwe sie na PW do Ciebie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Sorry nie moglem się powstrzymać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Hehe no tak napisałem,bo poprawiać po "inżynierach" Forda to jednak kicha na maxa - dla Forda oczywiście,99% ludzi jakby to usłyszało to jednak by spojrzało na Nas dziwnie,że fabryka nie wie,nie umie a my w swoich garażach tak,mamy na to sposób