Na wstępie - Nie to, żebym był zwolennikiem bądź przeciwnikiem zaślepiania EGR - u mnie działa jak powinien więc "wolę nie tykać, żeby nie popsuć"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Hehe no tak napisałem,bo poprawiać po "inżynierach" Forda to jednak kicha na maxa - dla Forda oczywiście,99% ludzi jakby to usłyszało to jednak by spojrzało na Nas dziwnie,że fabryka nie wie,nie umie a my w swoich garażach tak,mamy na to sposób
|
No tak, tylko w tym wypadku kierują nami inne priorytety
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nam zależy na jak najmniejszej awaryjności auta, im na... no, wiadomo na czym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym EGR nie jest "dla Maksia" tylko "dla środowiska" (lub raczej "dla nabijania kasy", ale to już temat na dłuższą dyskusję).
To tak, jak przepisy zakazujące Ci różnych rzeczy są nie po to, aby Tobie było lepiej i wygodniej, lecz aby "polepszyć innym Twoim kosztem"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OT
Chociaż... Jak kiedyś pytaliśmy kumpla, czemu po raz kolejny wydał 7cyfrową kwotę na auto mające najgorsze opinie jeśli chodzi o awaryjność, odpowiedział nam: "bo was kręci, jak macie auto bezawaryjne. A mnie kręci jak ze mną gada... i ten 7'' wyświetlacz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum." A to z czasów, gdy jeszcze mało które marki wprowadzały duże, kolorowe komputery.