Cytat:
Ale co to jest warte za tego piątaka? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czasem wolę dać więcej a mieć pewność że zrobią to dobrze... tylko że jeśli ktoś chce mieć ustawione jeszcze to za 5 PLN to zrobią? Wątpię by komukolwiek chciałoby się to robić w takiej cenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ale malkontent z Ciebie. Tak naprawdę to za to ustawienie dostają około 50PLN, czyli tyle co w tym rzekomo zajebistym warsztacie polecanym przez Ciebie.
Resztę do tego 5PLN dopłaca Unia w ramach jakiegoś tam programu "Dobrze ustawione zawieszenie z VULKO" czy coś w ten deseń.
Dlatego jest tak tanio.
Sprzęt wygląda na konkretny. Wynik pomiaru pokrywa się z tym co mi się zdawało, że się z autkiem dzieje, tylko udawałem, że jest OK.
Skoro płacę podatki, a część moich podatków idzie na sponsorowanie inicjatyw UE (takich jak ta, która wydaje się całkiem konkretna jak i setek innych mniej lub bardziej chorych), to cieszę się kiedy mogę "odzyskać" część kasy wsadzonej w tą czarną dziurę/studnię bez dna czy jak to inaczej chcesz nazwać.
Edit:
No i się muszę poprawić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Za 5taka (nadal dostają za to 50 dych) robią pomiar. Ustawienie w promocji mają 50 przód, 70 obie osie jeśli się da, także "szału ni ma" jak to się mówi.
Ciekawe ile będzie poza promocją, ale na Hucie, to im kariery długiej z takimi cenami nie wróżę.
Czasem tak jest, że człowiek słyszy to co chce usłyszeć, ale na ulotce to to bardzo niejednoznacznie było napisane i można było się na to nabrać. Ja w każdym razie odpuściłem ustawianie, tym bardziej, że szef podejście ma do klienta takie, że aż się prosi aby stamtąd wyjść i nie wracać.
Pozostanę chyba przy Makuszyńskiego - tam przynajmniej wiem, że robią dobrze i wyjeżdżając od nich nie trzeba nic poprawiać.
Sorry za zamieszanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.