Lepiej późno niż wcale...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Elektryk, wziął mi fuksa pod komputer i oprócz innych banalnych błędów zwrócił, że może być to sterownik silnika odpowiedzielny za niepotrzebne włączanie wentylatora chłodnicy, lub błąd o niedokończonym dopalaniu dpf. Po skasowaniu błędów, nakazał jeździć i jak usłyszę znów wentylator to miałem podjechać i zobaczyć jaki jest błąd. Tak zrobiłem, i był tylko błąd dot. dpf. Podsumował
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., że na krótkich odcinkach nie dopalił się dpf i dlatego niby silnik chłodzi się na siłę, itp. Jakoś mi to dziwnie brzmi... A może to którychś z czujników temperatury?? Są ich 3... Proszę o sugestie/pomoc... dalej wentylator kręci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.