Dla jasności ja nie marudzę i nie narzekam bo to była moja świadoma decyzja. Mówię tylko że były oferty w salonach forda w kraju, rzekomo: po przeglądzie,z oponami 60%,bezwypadkowe z podobnym przebiegiem, gwarancją 1 rok tylko rejestrować rok prod.nawet2010 tylko że golce.Dzisiaj bym je dokładnie sprawdził.
Z pomocy fachowca jestem zadowolony bo w tej cenie: -jechaliśmy jego autem więc nie martwiłem się trasą,policją,itp
-utargował 550eu, nie znam języka i wątpię czy "rękoma" bym tego dokonał
-niemiec wciskał jakąś umowę i ja że jestem zielony zadowolił bym się tym. Fachowiec zażądał "rechnung" i go (niechętnie) wydano. W Polsce biurokraci chcieli "rechnung".
-Swoimi sposobami potwierdził przebieg i sprawdził lakier. Przebieg się potwierdził bo w jednej z instrukcji znalazłem karteczki z wymian oleju z zaleceniem następnej- przy przebiegu.......
-bezpiecznie (choć szybko )doprowadził mnie do kraju
Nawi nastawiałem różnie ale ona nie ma niektórych nowych dróg ale dziękuję za rady.
Zaskoczyły mnie jednak koszty bo planowałem wydać max 47/k a widzę że w 50/k się nie zmieszczę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za życzenia-to miłe. Wszystkim "forumowiczom" życzę bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy.
"Osoby " fachowca nie ujawniam bo nie wiem czy sobie tego życzy -jak zechce to ujawni się sam.