Witam.Podobnych przypadków jest wiele ,ale żaden nie jest identyczny,dlatego nie znalazłam odpowiedzi na forum.Liczę na pomoc,po raz kolejny.Rano ,po nocnym postoju auto odpala za pierwszym razem,ale silnik bardzo nierównomiernie pracuje,skaczą obroty.Chwilę po odpaleniu leci biały dym ,potem jakby niebieski,potem ciemny... Smierdzi .Nie są to jednak jakieś wielkie kłęby.W samochodzie na postoju,po odpaleniu słychać lekki szum,ale nie mogę stwierdzić skąd dochodzi.Najbardziej słychać w okolicy siedzenia kierowcy(szyba,kierownica?)Myślałam ,że nie sprawne uszczelki w drzwiach,ale szum słyszalny jest w garażu,podczas jazdy nie słyszę...Auto straciło moc.Mam problem z jazdą pod górkę.Dodaję gazu,do pewnego momentu przyspiesza,potem zero reakcji na gaz,nawet jak wcisnę do dechy.Wtedy puszczam nogę z gazu ponownie ,lekko naciskam na gaz i pomału przyspiesza,ale tylko trochę.Turbo lekko świszcze jak zawsze.Na cieplym silniku po odpaleniu jest okej,tylko brak mocy.Z gory dzieki za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.