View Single Post
Stary 22-03-2013, 17:30   #51
JanBr
ford::amateur

Imię: Jan
Model: MK4
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Tyle musiałem wydać aby jeżdzić mondeo mk4 kupionym w D za 38180 PLN.

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i wątpię żeby sprzedał nieznanej sobie osobie auto z blachami.
I z ważnym ubezpieczeniem.

Bump: Wracając do tematu wydałem już łącznie 49.307 zł-doszły klocki sprężyny przegląd płyny,a klimę (cholera wie czemu nie działa-oby to tylko brak czynnika) i nawi zostawiam na cieplejsze dni (chcę już pojeżdzić).
Zakładając ten wątek chciałem znależć odpowiedz cz warto jechać do D po auto czy raczej rozejrzeć się w posalonowych krajowych.
chodzi o to że jest pełno w salonach Forda używanych z przebiegiem 50 do 100tys km ,
roczniki nawet 2010 w cenie ok50/k z gwarancją i przebiegiem wpisywanym do faktury.
Nie wiem czy te auta,gwarancje,przebiegi,wpisy są coś warte. Mogę wstawić kilka linków ale wystarczy wpisać "salony ford"i "używane"
Chodzi mi o to żeby wypowiedzieli się (a przecież tacy są)mający w tej kwestii wiedzę i doświadczenia.Już dotychczasowa dyskusja wiele wyjaśnia.
Dla mnie teraz ma to już niewielkie znaczenie bo auto kupiłem ale przed wyjazdem wiele bym dał za taki temat.
Decyzję i tak ostatecznie każdy podejmie indywidualnie ale zdanie znawców tematu jest nieocenione.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JanBr jest offline