Odp: Czujnik ciśnienia paliwa na szynie CR
Czy mam na 100% orginały to sobie reki uciąć nie dam ale byłem zapewniany że orginały. Do tego mam jeszcze jeden kompet wtryskow od tego gościa z ktorych jeden by u nas powtórnie rozbierany i sprawdzany i siedził w nim orginalny zaworek wieć wieże że skoro w tamtych włozyl orginalne zaworki to może i w tych mam orginalne . Niewiem jak To jest z końcówkami jakie one tam są ale na wolnych obrotach silnik bardzo ładnie chodzi i to nie tylko moje zdanie. A kolega słyszał o próbie piatego wtrysku ? tak mi przyszlo do głowy że może za jej pomoća doszedł bym który to wtrysk najbardziej generuje ten klekot. Co do tej firmy to tez miałem tam robiona pompę i tez nie mam zażutu. No tak to jest jak człowiek niema pieniedzy i został skuszony oszczednościa 700zł i dobrymi komentarzami innych kupujacych i zapewnieniami że napewno bedzie wszystko dobrze. No skoro kolega sam zrobil i bez specjalistycznego sprzętu i wszystko chula jak trzeba to czemu u mnie po zrobieniu na maszynie i z ktorej mam tez harakterystyke i wynika że ma być dobrze nie jest ok? samoadaptacja przy tym przebiegu już dawno powinna sie zrobic i podczas jazdy i na postoju bo zostawialem właczony silnik na godzine i tez nie przynioslo pożadanego efektu a nawet mam wrażenie że wraz z przebiegiem sie powieksza ten klekot. A do tego silnik ma normalnie moć nie kopci nie dymi poza tym klekotem niema sie do czego przyczepić.
Ostatnio edytowane przez pablolinda ; 22-03-2013 o 21:08
|