View Single Post
Stary 22-03-2013, 22:15   #267
G0 Mułek
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Ranger Wildtrak
Silnik: 2.0 Bi-Turbo 213KM
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

No Renault tyle nie wytrzyma co Ford. Mimo, że mój był już zamęczony nie poddał się mojej nodze, bywałem nim i radził sobie świetnie na polowaniach, posłużył raz za campera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wspomnienia cudowne, nie to co z nowym Ducato... Po roku paznokcie obgryzam, że nie kupiłem ponownie, tym razem nówkę Forda... Chociaż teraz jak wiem, że wejdzie nowy duży transit nie mogę się doczekać aż skończy się leasing Ducato Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mały nowy transit fajny, ale ma mało wyraźnie tylne lampy. Widziałem już (dopiero) takiego na ulicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Renault wytrzymują 400 tyś km i już trzeba się ich pozbyć, a Transit pojeździ jeszcze dużo od tego przebiegu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
G0 Mułek jest offline   Odpowiedź z Cytatem