No Renault tyle nie wytrzyma co Ford. Mimo, że mój był już zamęczony nie poddał się mojej nodze, bywałem nim i radził sobie świetnie na polowaniach, posłużył raz za campera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wspomnienia cudowne, nie to co z nowym Ducato... Po roku paznokcie obgryzam, że nie kupiłem ponownie, tym razem nówkę Forda... Chociaż teraz jak wiem, że wejdzie nowy duży transit nie mogę się doczekać aż skończy się leasing Ducato
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mały nowy transit fajny, ale ma mało wyraźnie tylne lampy. Widziałem już (dopiero) takiego na ulicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Renault wytrzymują 400 tyś km i już trzeba się ich pozbyć, a Transit pojeździ jeszcze dużo od tego przebiegu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.