Przepraszam że dopiero teraz piszę ale ,rozumiecie Rodzinka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,Rzadko się widujemy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc jak się już dorwiemy do siebie to niema czasu na nic
Cytat:
|
Miło było nam gościć Danutę wraz z rodzinką
|
Dziękuję za spotkanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Było miło poznać sympatycznych Kolegów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i mam nadzieję że uda nam się jeszcze spotkać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
szkoda ze tak późno się odnaleźliśmy
|
Lepiej późno niż wcale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Teraz wypada się odwdzięczyć re-wizytą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
|
Oj tak tak ,wypadałoby
Kolegę Daniela przepraszam że na eska nie odpisałam ale podczas jazdy nie dotykam fonika ,eska przeczytałam po przyjeździe do Łodzi ,szkoda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum........ale może następnym razem się uda